“All power to the music”
Escenari principal
@Parc Central

UBICACIÓ PARC CENTRAL (Google Maps)
Accés concert: Av. Corregiment, 8 - 08301 - Mataró

El Parc Central de Mataró acollirà l’escenari principal del Festival de Propaganda pel fet! i els concerts de La Raíz, Boikot, Pirat’s Sound Sistema i Sara Hebe. L’espai, amb capacitat per a 6.000 persones, està equipat amb tots els serveis necessaris i a més hi trobareu barra de begudes a preus populars, zona de food-trucks i un espai amb marxandatge tan divers com compromès. A més, durant el desenvolupament de l’acte, al Parc Central hi passaran unes quantes coses més a banda dels concerts sonats de l’escenari principal!

LA RAÍZ + BOIKOT + PIRAT’S SOUND SISTEMA + SARA HEBE
Obertura de portes 20h
Inici concerts 20:30h
Parc Central


Aparcament fàcil i gratuït a la Riera de la Figuera Major!

Estació Renfe – Parc Central: 15’ caminant

Parada autobús local: Parc Central

Zona menjars i zona marxandatge

Barra amb preus populars!

FESTA INAUGURAL FESTIVAL PROPAGANDA PEL FET!
@Cafè de Mar

UBICACIÓ Cafè de Mar (Google Maps)
C/ Santa Rita, 1 - 08301 Mataró
Web Cafède Mar | Facebook | Twitter | Instagram

Dijous 20 de juliol
Cafè del Mar • Espai Culinari
Entrada lliure

20h • BOIKOT

Presentació de ‘JARAMA’ (curtmetratge, making off i videoclip) • amb membres del grup

22h • The RIGODONIANS

(selecció especial de 80 vinils per fer la volta al món)


El Cafè de Mar de de Mataró acollirà la festa inaugural del Festival de 20 anys de Propaganda pel fet! dojous 20 a les 20h.

Com que 20 anys no es fan cada dia i tenim moltes ganes de liar-la ben fort i fer-la sonada, a més del gran concert del dia 21 hem preparat una festa inaugural pel dijous 20 al Cafè de Mar de Mataró!

Hi tindrem membres de Boikot, inclòs el seu guitarrista Alberto Pla, que ha dirigit el curtmetratge d’homenatge a les Brigades Internacionals titulat ‘Jarama’.

La banda sonora no podia ser d’uns altres que Boikot, i juntament amb el passi del curtmetratge i el corresponent making-off, també visualitzarem el videoclip homònim del grup madrileny. Per rematar la trobada i després dels audiovisuals, tindrem sessió amb els grandiosos The Rigodonians: el Pablo i el Ro ens portaran una magnífica selecció de vinils per fer la volta al món sense parar de ballar... strictly cucumbers! La cosa començarà a les 20h i s’allargarà fins ben entrada la nit: l’entrada és de franc, els beures i els àpats els proporcionarà la cooperativa amfitriona Cafè de Mar • Espai Culinari i us animem a començar el festival ja el dijous! Visca!

El 20 i el 21 de juliol, vine a Mataró a celebrar 20 anys amb nosaltres! T’ho perdràs?