“All power to the music”
Discogràfica, promoció i management des de 1996
CATALÀ

Propaganda pel fet! és una cooperativa musical catalana establerta a Manresa des de 1996. L’estructura desenvolupa diversos projectes relacionats amb la música i la societat, els més coneguts dels quals són un segell discogràfic amb més de 100 referències i una oficina de management i contractació homònims amb artistes catalans i estatals de primera línia en tots els estils i 100% compromesos com Obrint Pas, La Raíz, ZOO, Feliu Ventura, KOP, Pirat’s Sound Sistema, Auxili i molts altres. Des de Propaganda pel fet! també es va impulsar la construcció de la sala Stroika de Manresa amb capacitat per a 800 persones i des de la seva inauguració el 2010 que la cooperativa n’és responsable associada de la direcció i la programació. Propaganda pel fet! és al càrrec de la direcció artística i la producció integral del Circuit Estepa Mediterrània (la secció OFF oficial de la Fira Mediterrània de Manresa).

CASTELLANO

Propaganda pel fet! es una cooperativa musical catalana establecida en Manresa desde 1996. La estructura desarrolla varios proyectos relacionados con la música y la sciedad, de entre los cuales los más conocidos son un sello discográfico con más de 100 referencias y una oficina de management y contratación homónimos con artistas catalanes y estatales de primera línea en todos los estilos y 100% comprometidos como Obrint Pas, La Raíz, ZOO, Feliu Ventura, KOP, Pirat’s Sound Sistema, Auxili y muchos otros. Desde PPropaganda pel fet! también se impulsó la construcción de la sala Stroika de Manresa con capacidad para 800 personas y desde su inauguración el 2010 que la cooperativa es responsable associada de la dirección y programación de este equipamiento privado. Propaganda pel fet! se encarga de la dirección artística y la producción integral del Circuit Estepa Mediterrània (la sección OFF oficial de la Fira Mediterrània de Manresa).

ENGLISH

Propaganda pel fet! is a musical Catalan cooperative hailing out from Manresa (65km from Barcelona) since 1996. Propaganda pel fet! developes several projects within music and society, including a record label with more than 100 releases; a management and booking agency with Catalan and Spanish committed top artists including La Raíz, Obrint Pas or ZOO to name just a few; a 800pax live venue located in Manresa called Stroika and the artistical direction and production of the Estepa Mediterrània festival (official off-section selection of Fira Mediterrània de Manresa).

FRANÇAIS

Propaganda pel fet! est une cooperative musicale catalane basée à la ville de Manresa, au centre de la Catalogne, depuis 1996. Propaganda pel fet! deploye beaucoup de projects musicaux et sociaux, comme une maison de éditions de disques avec plus de 100 éditions; un agence de management et booking avec des artistes top catalans et espagnols engagés comme La Raíz, Obrint Pas et ZOO entre d'autres; une salle de concerts a la même Manresa appellait Stroika avec une capacité pour 800pax; et finalement, la production et direction artistiques du festival Estepa Mediterrània (section off oficiel de la Fira Mediterrània de Manresa).